Leche de cabra, pasteurizada y cloruro càlcio.

Queso fresco, dulce, sabor suave, textura blanda.

16% de grassas y con un punto de acidez característico en los quesos formatges de cabra.

tou.png

Llet de cabra, pasteurizada, cual i sal.

El formatge Tou de coagulació làctica, és un formatge de pasta tova untuosa i suau d' escorça blanca i amb floridura natural, de Penicilium Candidum. Amb aproximadament uns dos mesos de curació. Té una pasta ferma i flexible. Un formatge amb evidents notes vegetals i marcat caràcter, que es va potenciant amb la maduració i que desprén elegància.

Llet de cabra, pasteurizada i cuall.

Formatge tendre de llet de cabra amb o sense sal. Amb un gust molt fi i suau al paladar. Gràcies al seu Baix contingut en greixos és molt recomanat per a persones que segueixen una dieta.

Llet de cabra, pasteurizada, cuall i sal.

Formatge tendre de llet pasteuritzada de cabra, presenta una textura fina i agradable al paladar. Sabor suau i làctic amb aromes elegants de la llet i d'escorça natural. 

Llet de cabra crua, cuall i sal.

Es un formatge semi-curat de llet de cabra crua. De sabor intens, textura cremosa, fundent al paladar i d'escorça natural. Ideal per iniciarse en la degustació de formatges de cabra.

Llet de cabra crua, cuall i sal.

Es un formatge de pasta premsada enzimática de llet crua. Es un formatge que intenta extreure tot el potencial d'una llet d'alta qualitat potenciant el seu sabor natural amb una bona maduració.

 

Contacta con nosotros:

POLÍGON INDUSTRIAL LES TÀPIES,

C/Rivera Sans, nª5 nau 6.

L'HOSPITALET DE L'INFANT.

Tel. 665126217 (Jesús)

      665385039 (Meritxell)

HORARIO TELEFÓNICO:

LUN- VIER  9:00 - 19:00

SÁB -DOM  9:00 - 13:00

Contacta con nosotros:

© 2023 by Nature Pantry. Proudly created with Wix.com